Det finns inte bara handhållna grävmaskiner utan det förekommer även större, mer kraftfulla häcksaxar som är ämnade för grävmaskiner. Här nedan kan ni läsa mer om olika modeller av häcksaxar för grävmaskiner, som finns att köpa hos bland annat Nordicc.

Hyr grävmaskin för större arbeten

Då du behöver klippa stora häckar eller behöver hantera en stor yta kan det vara smidigt att hyra en minigrävmaskin som du kan montera häcksaxen på. Många företag som arbetar med tomtarbeten mot större kunder ha redan grävmaskiner redo men om ni bara stöter på behovet vid enstaka tillfällen kan det vara smidigt att hyra grävmaskinen för en aktör som Cramo. Genom att hyra en minigrävare kan ni både levererar ett snabbare arbete och erbjuda en betydligt bättre arbetsmiljö för arbetstagaren. 

Häcksaxar för grävmaskiner vid större projekt

När det kommer till häcksaxar för grävmaskiner finns det flera olika användningsområden där de gör sig mer effektiva och användbara än vad vanliga handhållna häcksaxar är. En häcksax för grävmaskin är till för de större häckarna och projekten och passar utmärkt för bland annat företag som har till uppgift att sköta om häckar.

Häcksaxar för grävmaskiner är anpassade utifrån fokus på både kvalité och användarvänlighet för att göra jobbet så smidigt som möjligt.

Häcksax med långt skaft för grävmaskiner

Häcksaxar för grävmaskiner kommer i olika modeller som är anpassade utifrån olika tillfällen, med olika klippbrädd på dess knivar och fingrar. En häcksax med långt skaft är allra vanligast för grävmaskiner. Här nedan kan du läsa mer om olika modeller vad gäller häcksaxar för grävmaskiner.

HC150 Häcksax för grävmaskin

HC150 är en modell av häcksax för grävmaskin som har en klippbredd på 150 cm. Häcksaxen HC150 är mycket effektiv, smidig och användarvänlig och är enkel att bara koppla på för att sätta igång med klippandet av häckar och annat som behöver ansas. HC150 är en kraftfulla häcksax som klarar av att klippa upp till 4 cm tjocka grenar. Denna grävmaskinsanpassade häcksax kommer med en smidig svängfunktion och knivar/fingrar som går att byta ut.

HC180 Häcksax för grävmaskin

HC180 är ytterligare en modell av häcksax för grävmaskin som är något större än HC150. HC180 har nämligen en klippbredd på 180 cm och klipper upp till 4 cm tjocka grenar. Här kan man själv även välja hydraulmotorns placering samt byta ut knivar/fingrar om det krävs. Precis som HC150 kommer även HC180 med en effektiv och smidig svängfunktion som fungerar utmärkt vid kraftigare nedklippning.