Garden Store

Hos Garden Store hittar du häcksaxar av de allra största tillverkarna, bland annat Makita, AL-KO, MTD, Nakaya, WOLF-Garten och Bosch. Sortimentet är välsorterat – behöver du till exempel klippa höga buskar finns utfällbara och förlängda häcksaxar (även teleskophäcksaxar återfinns i urvalet).

Det finns även häcksaxar som försörjs med el (sladd eller batteri), bensin eller de som sköts manuellt. Kort sagt bör det inte vara något problem att hitta den häcksax man söker hos Garden Store.

Söderströms

Hos Söderströms domineras utbudet av häcksaxar från Husqvarna, men även kända varumärken som Sthil och Gardena hittas här. Flera av häcksaxarna är batteridrivna, men tilläggas bör att Husqvarnas häcksaxar är utrustade med en X-Torq-motor, som ger låg bränsleförbrukning och utsläpp, jämfört med traditionella bensinmotorer.

De få häcksaxar som finns från Stihl är utformade för att kunna klippa höga häckar. Från Gardena, som Söderströms har en häcksax av, finns en särskilt lättviktig, batteridriven häcksax.

Verktygshandlarn

Verktygshandlarn har ett gediget utbud av verktyg, men relativt lite inom just trädgård. Det som kan hittas är till exempel montagehandskar och japansågar, men därutöver är det skralt.

CDON

Utbudet hos CDON är relativt stort. Här finns modeller från stora tillverkare, i olika utföranden. Till exempel finns teleskophäcksaxar för höga buskar och lättviktare för de lite lägre och halvgrova buskarna. Dessutom finns såväl el- som bensindrivna modeller att välja mellan. Urvalet är dock inte särskilt välsorterat, jämfört med hur det ser ut hos de andra butikerna. På undersidan ”häcksaxar” syns både röjsågar och grästrimmers bland produkterna.

Odla.nu